Rechtshulp/Tarieven

U wilt goede rechtshulp, maar dat moet ook betaalbaar zijn. Aan die wens kunnen onze juristen/advocaten voldoen.
Hiertoe bieden wij de volgende mogelijkheden:

uurtarief: € 150 ex btw per uur ( een schappelijk uurtarief voor onze gespecialiseerde advocaten/juristen met meer dan 20 jaar ervaring, waardoor wij uw juridische positie snel door hebben en zonder onnodige tijdsbesteding uw zaak goed kunnen behartigen ).

vast tarief: in veel gevallen is het mogelijk om een vast tarief af te spreken. U weet dan van te voren exact wat de rechtsbijstand u gaat kosten.

bodem tarief: voor werknemers zullen wij proberen de kosten voor de onderhandelingen over een ontslag te verleggen naar de werkgever. Vaak slagen wij daarin. Voor het geval dat evenwel niet lukt, kunnen wij een beperkt bodem-tarief met u afspreken. Vraag ons vrijblijvend naar het bodemtarief voor uw zaak. 

no cure no pay: in sommige gevallen is het mogelijk voor de onderhandelingen over uw ontslag een no-cure-no-pay regeling af te spreken. U betaalt dan een percentage over het behaalde resultaat. 

gratis: als werknemer kunt u de door uw werkgever aan u voorgelegde vaststellingsovereenkomst gratis door ons laten controleren. Als voor de controle tevens een Sociaal Plan bestudeerd moet worden, of uw werkgever een juridische kostenvergoeding aanbiedt, vindt de beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst plaats tegen uurtarief. Vraag ons vrijblijvend hoeveel tijd met de beoordeling van uw zaak gemoeid is. Als uw werkgever u een budget voor juridische kosten aanbiedt, kost de beoordeling van uw zaak nooit meer dan dat budget, zodat de rechtshulp voor u als werknemer in dat geval feitelijk gratis is.

u bent werknemer: als u werknemer bent, zullen wij in geval van onderhandelingen met uw werkgever altijd proberen de kosten van rechtshulp te verleggen naar uw werkgever. Vaak slagen wij daar in. 

Wij werken landelijk!: werknemers en werkgevers uit heel Nederland kunnen bij ons terecht ( dus niet alleen Amsterdam, Rotterdam, enz

Direct actie: U zal niet dagelijks met ontslag te maken krijgen. Wij wel! Voorkom kostbare missers en neem direct contact op met onze ervaren arbeidsrecht juristen/advocaten. Bel 0900 - 123 73 24 of mail>20
Onze juristen/advocaten hebben
meer dan 20 jaar ervaring met ontslagzaken.
>8000
Meer dan 8000 ontslagzaken behandeld.