vaststellingsovereenkomst onderhandelen
Ontslag is al vervelend genoeg. Er komt veel op u af. Verlies van inkomen dreigt. Onder deze stress en druk is het lastig om goed voor u zelf op te komen. 
Maar toch is onderhandelen met uw werkgever vaak van belang. U wilt immers de beste regeling. Maar hoe pakt u dat aan?

Vraag bedenktijd

Als de werkgever u een vaststellingsovereenkomst of beeindigingsovereenkomst aanbiedt, is het niet verstandig deze te snel te accepteren. Vraag altijd bedenktijd. Ongeveer 1 á 2 weken de tijd om advies in te winnen is
gepast en zeker geen luxe. Advies kunt u inwinnen bij onze gespecialiseerde advocaten en juristen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring!

Laat de vaststellingsovereenkomst controleren

Neem dus de tijd om de vaststellingsovereenkomst te (laten) controleren en laat u adviseren.
Onze ontslagspecialisten kunnen de meeste vaststellingsovereenkomsten GRATIS voor u controleren. Bel of mail ons voor uw mogelijkheden bij onze specialisten.

Onderhandelen over de vaststellingsovereenkomst

Veel werkgevers bieden niet gelijk een goede vaststellingsovereenkomst aan. Vaak komen zij met een 'openingsbod' wat voor (sterke) verbetering vatbaar is. 
Wij kunnen samen met u nagaan of het aanbod van uw werkgever acceptabel is en op welke punten het aanbod kan worden verbeterd. Zo kunnen wij door onze uitgebreide juridische kennis en ervaring goed inschatten wat een passende ontslagvergoeding is en wat de maximaal haalbare vergoeding is.

Als de verbeterpunten zijn vastgesteld, zullen wij ons met kracht voor u inzetten om de verbeterpunten te realiseren. Dit doen wij door een stevige, maar correcte, onderhandeling met uw werkgever.           

Vastleggen van het onderhandelingsresultaat

Het goed vastleggen van het bereikte onderhandelingsresultaat in een definitieve vaststellingsovereenkomst is van cruciaal belang.  Immers vormt deze overeenkomst de basis van uw rechten, zodat een fout is de vaststellingsovereenkomst u kan benadelen. Wij kunnen de vaststellingsovereenkomst voor u opstellen of controleren. Dat voorkomt kostbare fouten!                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Zo nodig naar de rechter of het UWV

In veruit de meeste gevallen komt door onderhandelingen uiteindelijk een goede vaststellingsovereenkomst tot stand. In de uitzonderlijke gevallen dat dit niet lukt, kunnen wij als ontslag advocaat of ontslag jurist uw rechten en belangen bepleiten bij te rechter of het UWV.

Vraag rechtshulp aan onze specialisten

Bent u gewone werknemer of werknemer in het onderwijs en krijgt u een vaststellingsovereenkomst aangeboden, laat deze dan door ons controleren. Als er verbetermogelijkheden zijn ( vaak is dat het geval) kunnen wij voor u de optimale ontslagregeling uit onderhandelen. Bel 0900 - 123 73 24 of mail.
>20
Onze juristen/advocaten hebben
meer dan 20 jaar ervaring met ontslagzaken.
>8000
Meer dan 8000 ontslagzaken behandeld.